Publikációk

Az IDOM Házak média megjelenései

“Finanszírozási szempontból azt látjuk, hogy a külsőbb kerületekben a vásárlóközönség nagyobbik fele saját erőből finanszírozza a lakásvásárlást és csak a kisebbik fele az, aki igénybe vesz külső finanszírozási formákat.”

“Az első a Kolosy tértől mindössze 15 percre található Római Residence, mely egy 80 lakásos társasház, közel a Duna-parthoz. A beruházó elképzelése egy olyan társasház, ahol a nyugalomra vágyó fiatalok, családok, nyugdíjasok egyaránt megtalálhatják otthonukat anélkül, hogy le kellene mondaniuk a városi élet előnyeiről mindezt a festői Római parton. A Római Residence kínálatában 28 és 72 négyzetméter közötti lakások közül válogathatnak az lakáskeresők.”

“Merre szeretne párjával a kellemes nyári estéken sétálni, vagy éppen kocogni, bringázni? A kipufogógáztól teli, kétes utcákat kínáló belsőbb városrészeken vagy inkább a festői Duna parton, mondjuk a Római-part közelében? Innen hoztunk egy családias, minőségi projektet.”


“Az építők nagy figyelmet fordítottak a dizájn mellett arra, hogy a mindennapokban praktikus és komfortos lakásokat alakítsanak ki. A kínálatból kiválasztottunk egy első emeleti, nyugati fekvésű lakást 25,7 millió forintért.”

“A tulajdonosok meggyőződése, hogy egy vállalkozás sikere nem csak rajtuk, hanem a velük dolgozó munkatársakon is hasonló mértékben múlik. Éppen ezért a menedzsment magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégákból áll. Igazi erősségük, hogy nem a szokásos alkalmazotti látásmóddal rendelkeznek, hanem mindegyikük úgy képviseli az iDOM-ot, mintha a saját vállalkozásuk volna.”