Soroksári 160

A projektről

IX. kerületi szálláshely épületünk a Rákóczi híd közelében, Soroksár irányában helyezkedik el. Közvetlen környezetében buszmegálló, HÉV megálló és villamos megálló is elérhető. A napi bevásárlás lehetőségét az 500 méteren belül elhelyezkedő Lidl áruház valamint több, a közelében lévő bevásárló központ biztosítja. Az épület belső, zárt parkolójában min. 40 db személygépkocsi, vagy 4 db busz parkolására van lehetőség. Az épület gyalogosan a Soroksári útról közvetlen bejáraton közelíthető meg.

Az ingatlan lokációja, kialakítása és közös területek aránya ideális szálláshely üzemeltetésére és biztos hozamot biztosít befektető számára, amit egy hosszú távú bérleti megállapodás biztosít. A teljes kihasználtságot stratégiai partnerünk – Magyarország legnagyobb és egyben legdinamikusabban fejlődő szálláshely üzemeltetője garantálja.

Műszaki megoldások

A fejlesztés során épület kiemelten magas műszaki tartalmat kapott: hőszivattyús hűtés-fűtés fan-coil rendszer, három rétegű nyílászárók, kívül antracit színben, hangszigeteléssel rendelkező elválasztó falak a szobák között, 15cm hőszigetelés a homlokzaton, kamerarendszer, wi-fi- és kábel tv rendszer.

Előtte

Utána

Scroll to Top