Banki finanszírozás

Az iDOM Házak által fejlesztett új építésű ingatlanok megvásárlásához Önnek lehetősége van igénybe venni olyan állami támogatásokat, amelyek használt lakás vásárlása esetén nem lennének elérhetőek. Emellett több piaci kamatozású hitelre is kedvezőbb feltételekkel tud szerződni (kisebb önerő, kamatkedvezmény, stb.).

Amennyiben úgy dönt, hogy az új lakásának megvásárlásához nem LTP számláját használja fel, hanem banki finanszírozást vesz igénybe, úgy szakértőnk mindenben áll a rendelkezésére. Hitelszakértő kollégánk megvizsgálja Ön helyett az összes pénzintézet ajánlatát, hogy a legjobb feltételekkel tudjon új lakásához banki finanszírozást igénybe venni. Sok éves pénzügyi tanácsadói tapasztalatával segít eligazodni a banki hitelek kacskaringós útvesztőjében és a teljes hiteligénylési folyamatot is elvégzi Ön helyett.

Az iDOM Házaknál számunkra leendő lakóink kényelme a legfontosabb, ebből a finanszírozásbeli segítségnyújtás sem marad ki. A tervezéstől az építésen át, egészen a hitelügyintézésig azon dolgozunk, hogy Önnek már csak egy dolga maradjon: élvezni gond nélkül jövendőbeli otthonát.

Amennyiben a banki finanszírozást választja, úgy kérjük, vegye fel értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot, akik segítenek majd a felmerülő kérdésekben.

Scroll to Top