Rólunk

Kik vagyunk?

Az iDOM-ot több tíz éves ingatlanpiaci és beruházói tapasztalattal rendelkező
csapat hozta létre. Korábban főként kereskedelmi és ipari ingatlan fejlesztés és hasznosítás
volt a fő irányvonal, azonban a kedvező piaci környezetnek köszönhetően mára már a
lakóingatlan-fejlesztési szegmensnek is egyre növekvő szereplőivé váltak.

Úgy építünk mintha magunknak építenénk…

Célunk

Hogy új szereplőként belépve a piacra, a vevők igényeit a legmagasabb szinten kielégítve, kiváló ár-érték arányú lakásokat építsünk. A kivitelezéseken odafigyelünk arra, hogy mind olyan színvonalon történjen, mintha magunknak építenénk: sokszor nem az ár dönt, hanem a közvetített érték és a magas minőség.

Hogy megmutassuk, ebben a piaci környezetben a legújabb technológiák igénybevételével, zöld energia felhasználással, környezettudatosan és jövőbe mutató megoldásokat alkalmazva is lehet új lakásokat építeni.

1100 +

Átadott ingatlan

41000

Fejlesztett nm

2000 +

Elégedett ügyfél

20 +

Év tapasztalat

Vállalati háttér

A projektek során beruházóként és generálkivitelezőként is jelen vagyunk. Minden alkalommal mi, az iDOM vagyunk a fővállalkozó és valamennyi munkafolyamatra alvállalkozókat bízunk meg. A projekt menedzsment szigorúan házon belül működik, így teljes figyelemmel tudjuk kísérni az anyagbeszerzést és valós piaci versenyt alakítunk ki a pályázók között. Egy-egy esetben kereskedelmi ingatlan fejlesztésre is sor kerül, viszont továbbra is a lakóingatlan projektek megvalósítása az elsődleges cél.

A tulajdonosok meggyőződése, hogy egy vállalkozás sikere nem csak rajtuk, hanem a velük dolgozó munkatársakon is hasonló mértékben múlik. Éppen ezért a menedzsment magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégákból áll. Igazi erősségük, hogy nem a szokásos alkalmazotti látásmóddal rendelkeznek, hanem mindegyikük úgy képviseli az iDOM-ot, mintha a saját vállalkozásuk volna. A kialakult piaci környezetben igen ritkának tartjuk ezt a fajta mentalitást.

Amiben mások vagyunk

Igyekszünk megérteni a vásárlókat és az igényeiket. Sokszor csak apróságokon múlik egy-egy döntés megszületése. Vásárlóink szerint sokkal családiasabb a hangulat és a környezet nálunk, mint más fejlesztőknél. Az embereket emberekként kezeljük, amit díjaznak és ezért egy olyan bizalmi kapcsolat alakul ki köztünk, mintha mi is oda költöznénk az adott ingatlanba, velük.

Azt gondoljuk, hogy minőségben építeni már kevés a piacon, minőségben határidőre építeni viszont igazi ritkaság. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy reális időpontot tudjunk adni a vásárlóknak az átadással kapcsolatban, valamint folyamatosan kommunikáljunk és tájékoztatjuk őket a kivitelezés aktuális állapotáról.

Mérföldkövek