RÓLUNK

KIK VAGYUNK?

Az iDOM Házépítő Kft.-t több tíz éves ingatlanpiaci és beruházói tapasztalattal rendelkező csapat hozta létre. Korábban főként kereskedelmi és ipari ingatlan fejlesztés és hasznosítás volt a fő irányvonal, azonban a kedvező piaci környezetnek köszönhetően mára már a lakóingatlan-fejlesztési szegmensnek is egyre növekvő szereplőivé váltak.

CÉLJAINK

A célunk az alapítástól kezdve, hogy új szereplőként belépve a piacra, a vevők igényeit a legmagasabb szinten kielégítve, kiváló ár-érték arányú lakásokat építsünk. A kivitelezéseken a tulajdonosok odafigyelnek arra, hogy olyan színvonalon történjen, mintha maguknak építenének: sokszor nem az ár dönt, hanem a közvetített érték és magas minőség.

Célunk, hogy megmutassuk, ebben a piaci környezetben a legújabb technológiák igénybevételével, zöld energia felhasználással, környezettudatosan és jövőbe mutató megoldásokat alkalmazva is lehet új lakásokat építeni.

VÁLLALATI HÁTTÉR

A projektek során beruházóként és generálkivitelezőként is jelen vagyunk. Minden alkalommal az iDOM a fővállalkozó és valamennyi munkafolyamatra alvállalkozókat bízunk meg. A projekt menedzsment szigorúan házon belül működik, így teljes figyelemmel tudjuk kísérni az anyagbeszerzést és valós piaci versenyt alakítunk ki a pályázók között. Egy-egy esetben kereskedelmi ingatlan fejlesztésre is sor kerül, viszont továbbra is a lakóingatlan projektek megvalósítása az elsődleges cél.

A tulajdonosok meggyőződése, hogy egy vállalkozás sikere nem csak rajtuk, hanem a velük dolgozó munkatársakon is hasonló mértékben múlik. Éppen ezért a menedzsment magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégákból áll. Igazi erősségük, hogy nem a szokásos alkalmazotti látásmóddal rendelkeznek, hanem mindegyikük úgy képviseli az iDOM-ot, mintha a saját vállalkozásuk volna. A kialakult piaci környezetben igen ritkának tartjuk ezt a fajta mentalitást.

Amiben mások vagyunk

Mi igyekszünk megérteni a vásárlókat és az igényeiket. Sokszor csak apróságokon múlik egy-egy döntés megszületése. Vásárlóink szerint sokkal családiasabb a hangulat és a környezet nálunk, mint más fejlesztőknél. Az embereket emberekként kezeljük, amit díjaznak és ezért egy olyan bizalmi kapcsolat alakul ki köztünk, mintha mi is oda költöznénk adott ingatlanba velük.

Azt gondoljuk, hogy minőségben építeni már kevés a piacon, minőségben határidőre építeni viszont igazi ritkaság. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy reális időpontot tudjunk adni a vásárlóknak az átadással kapcsolatban, valamint folyamatosan kommunikáljunk és tájékoztassuk őket a kivitelezés aktuális állapotáról.

Mérföldkövek

2017
Kenyeres utca
Iroda + 7 lakásos társasház fejlesztése a III. kerületben
2017
2019
Centrál Park
59 lakásos társasház fejlesztése a XVII. kerületben
2019
2019
Soroksári 160
127 szobás szálló fejlesztése a IX. kerületben
2019
2020
Bethlen Corner
39 lakásos társasház fejlesztése a XIX. kerületben
2020
2021
Római Residence
80 lakásos társasház fejlesztése a III. kerületben
2021
2022
Ezüsthegy Villapark
10 ikerház fejlesztése Ürömön
2022
2023
Valéria
33 lakásos társasház fejlesztése a III. kerületben
2023
Scroll to Top