Lokáció

III. kerület

Lakások száma

80 db

Átadás dátuma

2022

Státusz

Átadott

A projektről

Biciklitúra a belváros zajában vagy inkább a Duna mentén? Játszóterezés a gyerekekkel? Aktív pihenés a nyugdíjas évek idejére, festői zöldkörnyezetben? A Római Residence névre keresztelt társasházunkban lakók ezeket az előnyöket mind élvezhetik.

A projekt a III. kerület és az M0-ás körgyűrű határán a Kolosy tértől mindössze 15 percre található. 80 új építésű, hőszivattyús lakást foglal magában, iDOM minőségben. Romantikus séta a Római parton, napozás és wakeboardozás a Lupa tavon, élőzenés vacsora a szentendrei korzón, kirándulás Visegrádra vagy a Budai-hegyekbe, mind-mind egy karnyújtásnyira a Római Residence-től.

Az épületet izgalmas építészeti megoldásokkal valósult meg. A 680 nm-es extenzív zöldtetőn kívül, 4 híd teszi látványossá a belső teret. Több, növényzettel gazdagon beültetett udvari szigetet alakítottunk ezzel is növelve a zöld területek nagyságát.

Műszaki megoldások

Ebben az AA+ energetikai besorolású ingatlanunk esetében is már a tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk az energiahatékony megoldások alkalmazására. Ezt szolgálják a háromrétegű nyílászárók és a távolról vezérelhető, mennyezeti hűtés-fűtés rendszer. Nem csak technikai oldalról, hanem esztétikai oldalról is a legkiválóbb megoldásokat alkalmaztuk, ezért a lakásokat és a közös tereket is első osztályú burkolatokkal láttuk el.