Banki finanszírozás

Az iDOM által fejlesztett új építésű ingatlanok megvásárlásához lehetőséged van igénybe venni olyan állami támogatásokat, amelyek használt lakás vásárlása esetén nem lennének elérhetőek. Emellett több piaci kamatozású hitelre is kedvezőbb feltételekkel tudsz szerződni (kisebb önerő, kamatkedvezmény, stb.).

Segítünk!

Amennyiben úgy döntesz, hogy az új lakásod megvásárlásához nem LTP számládat használod fel, hanem banki finanszírozást veszel igénybe, úgy szakértőnk mindenben áll a rendelkezésedre. Hitelszakértő kollégánk megvizsgálja helyetted az összes pénzintézet ajánlatát, hogy a legjobb feltételekkel tudj új lakásodhoz banki finanszírozást igénybe venni. Sok éves pénzügyi tanácsadói tapasztalatával segít eligazodni a banki hitelek kacskaringós útvesztőjében és a teljes hiteligénylési folyamatot is elvégzi helyetted.

Az iDOM-nál számunkra leendő lakóink kényelme a legfontosabb, ebből a finanszírozásbeli segítségnyújtás sem marad ki. A tervezéstől az építésen át, egészen a hitelügyintézésig azon dolgozunk, hogy Neked már csak egy dolgod maradjon: élvezni gond nélkül jövendőbeli otthonodat.

Aktuális projektjeink

Tekintsd meg legújabb fejlesztéseinket, és válasszuk ki együtt jövőbeli otthonodat!

Amennyiben a banki finanszírozást választod, úgy kérjük, vedd fel értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot, akik segítenek majd a felmerülő kérdésekben.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük az érdeklődésed, vagy felmerült benned néhány kérdés, írj nekünk! Kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot.