Lokáció

XIX. kerület

Lakások száma

39 db

Átadás dátuma

2020

Státusz

Átadott

A projektről

A lakóház Budapest 19. kerületének szívében, Kőbánya-Kispest központjában, a KöKi termináltól valamint a tömegközlekedési csomóponttól karnyújtásnyira helyezkedik el.

Az épület a földszinten 1 db üzletet és parkolókat, a mélygarázsban beállókat, a felsőbb emeleteken pedig 39 lakást foglal magában. A pince szinten elhelyezkedő teremgarázsba gépjármű lift viszi az ingatlan tulajdonosokat, ahonnan a felsőbb emeletekre (egészen a 6. emeletig) lépcsőn át vagy a kényelmesebb megoldást választva személyliftbe szállva lehet feljutni. Az első emelettől az ötödik emeletig szintenként 7 db egyénileg kialakított lakás található, a legfelső szinten pedig további 4 db panorámás lakás került kialakításra.

Műszaki megoldások

Az épület tervezése során nagy figyelmet fordítottunk a környezetvédelemre és a megújuló energiaforrások hatékony kihasználására, szem előtt tartva a lakók kényelmét. Éppen ezért a lakóépület fűtési és használati melegvíz igény kielégítésére levegő-víz hőszivattyút építettünk be, előtérbe helyezve ezzel a zöld energiát. Az épület személyfelvonóval ellátott. Az ablakok kívül antracit belül fehér színű, 3 rétegű üvegezésű, műanyag szerkezetű, első osztályú nyílászárók.