A modern, formabontó épület tervezésénél fontos szempont volt, hogy igazán komfortos és élhető otthonokat alakítsunk ki a leendő vásárlóink számára. Olyan házat álmodtunk meg, mely teljesen beleillik az idilli, fás, zöld környezetbe. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a föld színekkel színezett homlokzat és a külsőleg felhasznált természetközeli, naturális anyagok.

A 7 szintes épületben összesen 33 darab kiváló méretű és elosztású erkéllyel rendelkező lakás kerül kialakításra. Az épületben lakók számára mélygarázs biztosítja a parkolási lehetőséget, valamint kialakításra kerülnek tároló helyiségek és az utcaszinten egy üzlethelyiség is.

Óbuda

33 lakás

5.000 m2

Valéria
5. emelet 2. emelet 3. emelet 4. emelet

5. emelet

2. emelet

3. emelet

4. emelet

Grafikus Ingatlankereső

Az ingatlanok vételáráért és az alaprajzokért kattintson a szintekre a látványterven
vagy a linkek egyikére:

Virtuális lakástúrák

A lakástúra elindításához kattintson az előnézeti képre. A helyiségek közötti navigációhoz pedig kattintson a megjelenő ikonokra.

Virtuális lakástúrák

Virtuális lakástúrák

GALÉRIA

Külső és belső LÁTVÁNYTERVEK

A fejlesztés során a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokat alkalmazzuk:

KÖRNYÉK

Elhelyezkedés

Valéria Óbuda egyik legszebb és legpatinásabb negyedében, Csillaghegyen található. A bruttó ~5.000 m2 területű társasház a Valéria utca és a Róza köz sarkán fog megépülni. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. Autóval 20, tömegközlekedéssel 40 perc alatt könnyedén elérhető a belváros. 

A kikapcsolódni vágyók számos programlehetőség közül válogathatnak. Az aktív életmódot kedvelőknek megannyi túrázási és kirándulási lehetőség adódik, például a Budai-hegységben és a Pilisben. A közeli Római-part kiváló választás akár családdal, akár barátokkal egy kellemes este eltöltéséhez. Az itt lakók egy hosszú nap fáradalmait a szomszédos Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben tudják kipihenni.

Scroll to Top