A Beluga Bay Lakópark – a jövő otthona

Képzelj el egy otthont, ahol minden egyes zug, minden aprócska részlet a nyugalom és a modern kor szellemét sugározza. A Beluga Bay újépítésű lakópark Budapest XIII. kerületének szívében bújik meg, és nem csupán lakások sorát rejti, hanem egy olyan világot, ahol az építészeti luxus és a környezettudatos technológiák egyesülnek. Így neked nem csak egy lakást, hanem egy rád szabott álomotthont kínál.

Miért pont a Beluga Bay?

A luxus nálunk életérzés. Gondolj csak a Beluga Bay hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszerére, ami mindig tökéletes hőmérsékletet tart fenn otthonodban. Képzelj el egy téli estét, mikor a hideg szél zúg odakint, te pedig egy meleg, barátságos nappaliban pihensz, vagy egy nyári délutánt, mikor a város perzsel, Te azonban hűvös lakásodban, prémium technológiával és anyagokkal körbevéve élvezed a frissességet.

SmartPierre okosotthon

Személyi asszisztensként ott van a lakásodban elhelyezett SmartPierre okosotthon rendszer, melynek segítségével egyetlen érintéssel irányíthatod otthonod minden rezdülését a telefonodon keresztül. Állítsd be a fűtést, a világítást vagy a redőnyöket, hogy tökéletes komfort fogadjon, mikor hazaérve belépsz az ajtón. Tűz esetén pedig a fényjelző rendszer nem csak a kijáratot mutatja, de azt is, hogy merre tudsz a leggyorsabban és legbiztonságosabban kijutni az épületből. Az okos szellőztető berendezés segít az energia-visszanyerésben, a levegő szűrésében és a hőmérsékletet is szabályozza.

Itt minden lakás bővelkedik a térben és a fényben, nagy erkélyekkel vagy teraszokkal, ahonnan látványos panoráma tárul eléd. Csak képzeld el, ahogy a teraszodról nézed, ahogy a város fényei összeolvadnak a csillagos égbolttal, vagy ahogy a reggeli nap első sugarai ébresztenek miközben a kávédat kortyolod.

Ha egy kis elvonulásra vágysz, a földszinten található wellness csak a lakók számára fenntartott szentély, ahol minden nap úgy érezheted, mintha egy távoli üdülőhelyen pihennél.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük az érdeklődésed, vagy felmerült benned néhány kérdés, írj nekünk! Kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot.