A Villapark kivitelezése során 10 darab 2 lakásos, kertkapcsolatos társasház kerül megépítésre. A panorámás ingatlanok egymástól kellemes távolságra, különféle homlokzati megoldásokkal születnek meg.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy egy idilli környezetet hozzunk létre, ahol minden leendő vásárlónk otthon érezheti magát.

Üröm

10 ház

230 m2

Grafikus Ingatlankereső

Alaprajzokért kattintson a lakások egyikére.

KÖRNYÉK

Elhelyezkedés

A Villapark Üröm észak-keleti részén, egy sorompóval határolt, biztonságos és családias területen fekszik, Budapest határától mindössze 5 kilométerre. Kényelmes távolságra a fővárostól, mégis gyönyörű zöld környezetben. Autóval 20, tömegközlekedéssel 60 percre a pezsgő belvárostól.

A településen minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges. Üzletek, drogériák, iskolák és óvodák, valamint a kikapcsolódni vágyók számára számos étterem és programlehetőség is elérhető. A kirándulást kedvelők számára megannyi túraútvonal és barlang áll rendelkezésre a Pilisben és a szomszédos Rókahegyen. A szentendrei korzó és a Skanzen kiváló választás egy hétvégi kikapcsolódáshoz a családdal.

GALÉRIA

Külső és belső LÁTVÁNYTERVEK

A fejlesztés során a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokat alkalmazzuk:

Scroll to Top