A Villapark kivitelezése során 10 darab 2 lakásos, kertkapcsolatos társasház kerül megépítésre. A panorámás ingatlanok egymástól kellemes távolságra, különféle homlokzati megoldásokkal születnek meg.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy egy idilli környezetet hozzunk létre, ahol minden leendő vásárlónk otthon érezheti magát.

Üröm

10 ház

230 m2

EZÜSTHEGY VILLAPARK VIDEÓ

Grafikus Ingatlankereső

Az ingatlanok vételáráért és az alaprajzokért kattintson a lakások egyikére.

GALÉRIA

Külső és belső LÁTVÁNYTERVEK

A fejlesztés során a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokat alkalmazzuk:

KÖRNYÉK

Elhelyezkedés

A Villapark Üröm észak-keleti részén, egy sorompóval határolt, biztonságos és családias területen fekszik, Budapest határától mindössze 5 kilométerre. Kényelmes távolságra a fővárostól, mégis gyönyörű zöld környezetben. Autóval 20, tömegközlekedéssel 60 percre a pezsgő belvárostól.

A településen minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges. Üzletek, drogériák, iskolák és óvodák, valamint a kikapcsolódni vágyók számára számos étterem és programlehetőség is elérhető. A kirándulást kedvelők számára megannyi túraútvonal és barlang áll rendelkezésre a Pilisben és a szomszédos Rókahegyen. A szentendrei korzó és a Skanzen kiváló választás egy hétvégi kikapcsolódáshoz a családdal.

Scroll to Top